Asiakkaitamme

Teemme työtä yritysten ja ihmisten parissa, joilla on selkeä päämäärä: saada tehtävät suoritettua onnistuneesti. 

Useat meidän asiakastoimeksiannoistamme  eivät ole julkisia. 
Military Workin palveluita ovat käyttäneet mm. seuraavat asiakkaat:

 
MW_referenssit.png
 

KOKEMUKSIA

 

Susanne Ehrnrooth, Partner, LMI Leadership & Business coach, www.lmi.fi

 

Leadership Management International eli LMI® on businessvalmennuksen uranuurtaja. LMI Finlandissa on 20 kokenutta valmentajaa yli 10 paikkakunnalla. Kehitämme johtajuutta kansainvälisistä ja julkisista organisaatioista paikallisiin PK-yrityksiin.

Tulevaisuudessa työ määritellään jatkuvasti uudelleen. Kehityksen kiihtyessä luovuus, johtajuus ja päämäärätietoisuus tuottavat huipputuloksia. LMI Finland kehittää ammattilaisia johtamaan itseään ja muita. Johtajuus parantaa ajattelua ja tekemistä. Tavoitteet ovat kirkkaat ja aikaa jää ihmisille ja innovaatioille. Pysyviä tuloksia saavutetaan.

"LMI:lla on tiukat valintakriteerit ja jokaisella valmentajalla on oltava johtotason työkokemusta sekä soveltuva koulutus. LMI:n valmentajat toimivat myös verkostomme keulakuvina ja brändinrakentajina, minkä vuoksi meille on erityisen tärkeää, että saamme rekrytoitua juuri oikeat osaajat.

 Yhteistyö Military Workin kanssa on sujunut moitteettomasti. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet palvelun korkeaan laatuun. Meidät pidettiin hyvin tietoisena rekrytointitilanteesta koko prosessin ajan.

Olen itsekin työskennellyt HR- ja rekrytointialalla ja täytyy kyllä sanoa, että Military Work hoiti asiat kaikin puolin hienosti!”


ETSITKÖ OSAAJIA?

Kysy lisää

MICKE_web_.jpg

Michael Ljungqvist
Henkilöstöpalvelut
+358 400 237 774
micke@militarywork.fi