Upseerin uralta tietoturva-asiantuntijaksi – Esko Vainio

Upseerin uralta tietoturva-asiantuntijaksi – Esko Vainio

Mikä saa pitkältä sotilasuralta eläköityneen ja sittemmin julkishallinnon puolella asiantuntijatehtävissä työskennelleen everstin (evp) edelleen motivoitumaan haastavista työtehtävistä, vaikka lakisääteiset virkavuodet on jo täytetty?

”Ihmiset, joiden kanssa saa työskennellä ja ennen kaikkea työtehtävät, joissa pääsen hyödyntämään osaamistani”, lausui Esko Vainio, joka työskentelee kauttamme tietoturvaan liittyvissä työtehtävissä. Lue, kuinka uransa Puolustusvoimissa palvellut evp-upseeri on löytänyt paikkansa tietoturva-asiantuntijana ICT-yrityksessä ja miltä vuokrajohtajana työskentely arjessa näyttäytyy.

Tähtäimessä kesä ja uudet tehtävät

Tähtäimessä kesä ja uudet tehtävät

Kevät on kulunut vauhdikkaasti, ja useita asiakasyrityksiämme on vahvistettu sotilastaustaisilla osaajilla. Pääkaupunkiseudun lisäksi olemme tehneet yhä enemmän rekrytointeja myös Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueilla. Kesästä on näillä näkymin tulossa vilkas, ja sotilastaustaisille osaajille sekä heidän kokemukselleen riittää kysyntää.

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

Naiset ovat voineet hakeutua vapaaehtoiseen asepalvelukseen vuodesta 1995 lähtien. Sotilaskoulutuksen tuomat opit ja kokemukset ovat arvokasta valuuttaa myös siviilityöelämässä. Meitä on ilahduttanut, että verkostomme sotilastaustaisten osaajien määrä kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti. Meillä on ollut ilo päästä tapaamaan ja työllistämään osaavia sotilastaustaisia naisia ensimmäisen toimintavuotemme aikana. Naistenpäivän nimissä haluamme esitellä yhden heistä, reservin luutnantti Roosan.

Töitä intin jälkeen, mutta miten?

Töitä intin jälkeen, mutta miten?

Moni nuori suorittaa tälläkin hetkellä varusmiespalvelustaan. Tehtävistä ja palvelusajasta riippumatta varusmiespalvelus tarjoaa uusia tietoja, taitoja ja kokemuksia, joista on hyötyä myöhemmin myös siviilityötehtävissä. Ilta- ja viikonloppuvapailla voi palautumisen ohessa suoda ajatuksen jos toisenkin myös tulevaisuuden suunnittelemiseen. Nappaa tästä meidän vinkit, ja siirry jo intin aikana askeleen lähemmäs työelämää!