Hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

Naiset ovat voineet hakeutua vapaaehtoiseen asepalvelukseen vuodesta 1995 lähtien. Sotilaskoulutuksen tuomat opit ja kokemukset ovat arvokasta valuuttaa myös siviilityöelämässä. Meitä on ilahduttanut, että verkostomme sotilastaustaisten osaajien määrä kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti. Meillä on ollut ilo päästä tapaamaan ja työllistämään osaavia sotilastaustaisia naisia ensimmäisen toimintavuotemme aikana. Naistenpäivän nimissä haluamme esitellä yhden heistä, reservin luutnantti Roosan.

Töitä intin jälkeen, mutta miten?

Töitä intin jälkeen, mutta miten?

Moni nuori suorittaa tälläkin hetkellä varusmiespalvelustaan. Tehtävistä ja palvelusajasta riippumatta varusmiespalvelus tarjoaa uusia tietoja, taitoja ja kokemuksia, joista on hyötyä myöhemmin myös siviilityötehtävissä. Ilta- ja viikonloppuvapailla voi palautumisen ohessa suoda ajatuksen jos toisenkin myös tulevaisuuden suunnittelemiseen. Nappaa tästä meidän vinkit, ja siirry jo intin aikana askeleen lähemmäs työelämää!

Uusi vuosi, uusi työ? Me olemme valmiina auttamaan!

Uusi vuosi, uusi työ? Me olemme valmiina auttamaan!

Tammikuu on perinteisesti uusien alkujen aikaa ja moni starttaa vuoteen päivitettyjen suunnitelmien ja tavoitteiden siivittämänä. Usein yhtenä konkreettisena tavoiteltavan muutoksen kohteena on työ. Meidän arjessamme tämä tarkoittaa jatkuvaa yhteistoimintaa niin motivoituneiden sotilastaustaisten henkilöiden kuin uutta osaamista tarvitsevien asiakasyritystemme kanssa. Molempia autamme ilolla.

Military Work toivottaa rauhallista joulua ja menestystä tulevalle vuodelle!

Military Work toivottaa rauhallista joulua ja menestystä tulevalle vuodelle!

Lähtölaukaus toiminnallemme saatiin loppuvuodesta 2017, kun Military Work Suomi hyväksyttiin Henkilöstöpalvelualojen liiton (HPL) jäseneksi. Nyt vuotta myöhemmin voimme todeta ensimmäisen kokonaisen toimintavuotemme olleen onnistunut. Olemme auttaneet asiakkaitamme usealla eri rintamalla rekrytoimalla heille osaamista oikealla asenteella. Nyt on aika jäädä ansaitulle joululomalle ja palaamme jälleen toimistolle keskiviikkona 2.1.2019.