Military Work HPL:n jäseneksi!

Military Workin joulukuu alkoi mahtavissa tunnelmissa kun saimme tiedon, että meidät on hyväksytty Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäseneksi!

 

Henkilöstöpalveluyritysten Liitto (HPL) on henkilöstöpalveluita tarjoavien yritysten työnantaja- ja toimialaliitto. HPL on kehittänyt alaa muun muassa laatimalla alalle toimintaperiaatteet ja yleiset sopimusehdot, jotka selkeyttävät sopimusosapuolten vastuunjakoa ja pelisääntöjä. Toimintaperiaatteissa ja sopimusehdoissa on kiinnitetty huomiota työntekijöiden ja työnhakijoiden oikeuksiin.

 

"Suomen toimintojen käynnistymisestä lähtien meille on ollut erittäin tärkeää liittyä HPL:n jäseneksi. Military Workin perusarvot ovat: päättäväisyys, luotettavuus, osaaminen ja laatu, niin HPL:n jäsenyys on meille luonnollinen väylä edesauttaa alan vastuullista ja luotettavaa toimintaa", kertoo Military Workin operatiivinen johtaja Michael Ljungqvist.

 

Suomen HPL:n jäsenyyden lisäksi, Military Workin konsernin emoyhtiö Ruotissa on auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys, lisätietoja saatavilla Swedish Staffing Agencies -sivustolta ja emoyhtiömme sivuilta.

HPL_logo-10-01.png
eng_auth.PNG

Henkilöstöpalveluita, kun asenteella on väliä

Military Work on yli 40 työntekijän konserni, jossa on kokeneita ammattisotilaita, henkilöstöpalvelualan ja liiketoiminnan kehittämisen konkareita. Suomen toimintomme ovat käynnistyneet syksyllä 2017.

Military Work on sotilastaustaisiin osaajiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja, jotka vahvistavat asiakkaidemme kilpailuetua. Autamme asiakkaitamme löytämään luotettavaa, osaavaa ja oikealla asenteella varustettuja henkilöitä. Palveluitamme ovat mm. rekrytointipalvelut, henkilöstövuokraus ja vuokrajohtajapalvelut.