Military Work laajenee Tanskaan

Military Work laajenee Tanskaan


Military Work laajentaa toimintaansa Tanskaan toimittuaan menestyksekkäästi Ruotsin ja Suomen henkilöstöpalvelumarkkinoilla.

Military Work aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2012 ja Suomi liittyi Military Work -perheeseen vuonna 2017. Military Work on työllistänyt sotilastaustaisia osaajia siviilityömarkkinoille ja tuonut ainutlaatuista suorituskykyä asiakkailleen.

-Toimintojemme perustaminen Tanskaan on meille luonnollinen seuraava askel. Tanskan asevoimien reservin lukumäärä kasvaa ja uskomme vakaasti, että voimme olla mukana työllistämässä tanskalaisia sotilastaustaisia henkilöitä. Tätä työtä tukee kokemuksemme Ruotsista ja Suomesta, sanoo Mikael Karlsson, Military Work -konsernin toimitusjohtaja.

AP_web.jpg

“Military Workin ainutlaatuinen osaaminen ja oikealla asenteella varustettu sitoutunut henkilöstö on löytänyt paikkansa suomalaisessa työelämässä. Tuntien tanskalaiset kollegamme ja Tanskan asevoimien korkean laadun, Suomi toivottaa Tanskan lämpimästi tervetulleeksi pohjoismaiseen perheeseemme”, toteaa Arto-Pekka Nurminen, Military Work Suomi Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja antaa:

Arto-Pekka Nurminen puh: +358505013661 tai sähköposti: arto-pekka.nurminen@militarywork.fi

Military Work:

Military Work on ainoa sotilastaustaisiin osaajiin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys Suomessa. 

Vuonna 2012 perustettu Military Work tuottaa henkilöstöpalveluita, jotka vahvistavat asiakkaidemme suorituskykyä. Operoimme Helsingissä, Tukholmassa, Malmössä, Göteborgissa, Jönköpingissä, Bodenissa ja Aalborgissa. Olemme luonnollisesti vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja HPL:n (www.hpl.fi) jäsenyritys.

Käytössämme on monipuolinen, ammattitaitoinen ja motivoitunut osaajien verkosto, jonka jäsenten yhteisenä nimittävänä tekijänä on sotilastausta. Tyypillinen osaajamme on: palveluksen päättänyt ammattisotilas, aktiivinen reserviläinen, sotilaallisesta kriisinhallintaoperaatiosta palannut sotilas tai kotiutunut varusmies.

www.militarywork.fi