Military Work on vahvistanut rivejään kahdella asiantuntijalla

Tervetuloa tiimiin rekrytointipäällikkö Jokke ja viestinnän asiantuntija Emma!

Jouko ”Jokke” Pohjonen on henkilöstöpalvelualan rautainen ammattilainen, jolla on taustallaan vuosien kokemus rekrytoinneista eri toimialoilla. Ennen siirtymistään Military Workille Jokke on työskennellyt monipuolisissa HR- ja rekrytointitehtävissä Opteamilla, Stockmannilla ja HR Housella.

Jokke_www.png

Jokella on kokemusta kansainvälisissä sotilastehtävissä YK-komennuksiltaan Golanilla ja Makedoniassa. Tullessaan valituksi YK-joukkoihin ensi kerran vuonna 1989 Jokke sai tuntumaa kansainvälisessä ympäristössä työskentelyyn, ja tästä kokemuksesta hän kokee hyötyvänsä edelleen tämän päivän työtehtävissään.

Jokken tehtävänä Military Workilla on rekrytoida eri alojen osaajia uusiin tehtäviin. Jokke näkeekin kaiken keskiössä ihmisen; tavoitteena on todella auttaa sotilastaustaista kaveria työllistymään. Joken vahva osaaminen alalta ja kokemus ihmisten kohtaamisesta tekee hänestä erinomaisen rekrytoijan. Jokke tarkastelee työnhakijan osaamista tämän taustaan peilaten, ja luo kuvaa siitä, missä tämä potentiaali voi olla tulevaisuudessa.

Oletko sotilastaustainen osaaja, joka etsii uusia haasteita? 
Ota yhteyttä Jokkeen täältä:

emma_www.jpg

Vahvan rekrytointiosaamisensa ohella Military Work luottaa ajankohtaisten sisältöjen ja vaikuttavan viestinnän voimaan. Military Workin markkinointi- ja viestintäasiantuntijaksi on nimitetty Emma Valli. Emman tehtävänä on tuottaa asiakkaillemme hyödyllistä sisältöä ja huolehtia, että Military Work näkyy ja kuuluu oikeissa kanavissa. Tavoitteenamme on herättää keskustelua sekä pysyä avoimena ja helposti lähestyttävänä yrityksenä.

Emma työskenteli vapaaehtoisen asepalveluksen suoritettuaan vuoden ajan sopimussotilaana ja on kerryttänyt kansainvälistä kokemusta työskentelemällä YK:n rauhanturvaamistehtävissä Libanonissa.

Emma on viestintäalan monipuolinen ammattilainen, jolla on kokemusta erilaisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä eri toimialoilta. Emman vahva osaaminen alalta tuo arvokasta näkökulmaa myös hakijakokemuksen ja työntekijämielikuvan kehittämiseen sekä rekrytointiviestintään.

Lue Emman uusin blogi-kirjoitus:
"Mitä tarkoitamme, kun puhumme sotilastaustaisista osaajista?"

”Olen todella innoissani siitä, että viestinnän monitaituri Emma ja rekrytointialan konkari Jokke ovat tulleet mukaan rakentamaan Suomen Military Workin menestystarinaa! Vaikka Military Work on vielä alkumetreillä Suomessa, on meidät otettu suurella kiinnostuksella vastaan työnantaja- ja työntekijäkentässä. Emma ja Jokke kokeneina asiantuntijoina vahvistavat merkittävästi meidän toimintakykyämme ja uskon, että saamme vielä yhdessä hienoja asioita aikaiseksi!" kommentoi Military Work:n Chief Operating Officer,  Micke Ljungqvist.

Me Military Workilla välitämme sotilastaustaisia henkilöitä monipuolisesti eri siviilitehtäviin. Tavoitteemme on vahvistaa asiakasyritystemme kilpailuetua tuottamalla henkilöstöpalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan, ja toisaalta löytää sotilastaustaisille osaajillemme kompetenssiaan vastaava työpaikka. Käytössämme on monipuolinen, ammattitaitoinen ja motivoitunut osaajien verkosto, jonka jäsenten yhteisenä nimittävänä tekijänä on sotilastausta.