Uusi vuosi, uusi työ? Me olemme valmiina auttamaan!

Uusi vuosi, uusi työ? Me olemme valmiina auttamaan!

Tammikuu on perinteisesti uusien alkujen aikaa ja moni starttaa vuoteen päivitettyjen suunnitelmien ja tavoitteiden siivittämänä. Usein yhtenä konkreettisena tavoiteltavan muutoksen kohteena on työ. Meidän arjessamme tämä tarkoittaa jatkuvaa yhteistoimintaa niin motivoituneiden sotilastaustaisten henkilöiden kuin uutta osaamista tarvitsevien asiakasyritystemme kanssa. Molempia autamme ilolla.

Työelämän monet mahdollisuudet

Meidän kohderyhmistämme erityisesti juuri kotiutuneet varusmiehet ovat lähitulevaisuutensa kannalta ratkaisun paikassa juuri nyt. Tulevaisuuden hahmottaminen hetkellä, jolloin oma asema sijoittuu usein vielä työ- tai opiskelupaikan ulkopuolelle, voi olla haastavaa. Me autamme nuoria tekemään suunnitelmia tulevan varalle ja ottamaan ensimmäiset konkreettiset askeleensa kohti työelämää.

Joulukuussa kirjoitimme erilaisista tehtävistä, joihin sotilastaustaiset osaajat voivat työllistyä. Tehtävien sisällön ja toimialan ohella on syytä kiinnittää huomiota erilaisiin työnteon vaihtoehtoihin; on kokoaikaista, osa-aikaista, määräaikaista ja keikkaluontoista työtä muutamia mainitaksemme.

Monipuolisille työvaihtoehdoille on todella ottajansa. Yksi haluaa tienata taskurahaa, toinen hankkia työkokemusta tietyltä alalta. Aikaisin keväällä aloitettu osa-aikatyö voi poikia lisätunteja ja jopa kokoaikaisen pestin kesän kiireisimpinä kuukausina.

“Jollekin ensimmäinen kokoaikainen työ on askel itsenäistymiseen ja esimerkiksi omillaan asumiseen. Me olemme tukemassa näitä tavoitteita päivittäin.“

Asennetta työelämään

Meidän toimeksiantomme ovat perinteisesti työtehtäviä, joissa korostuu asenne tehtävän suorittamiseen. Asenne onkin yksi arvomaailmamme kulmakivistä, joihin niin kauttamme työllistetyt sotilastaustaiset osaajat kuin asiakasyrityksemmekin sitoutuvat. Tehtävät suoritetaan loppuun asti huolella ja työntekijöistä pidetään huolta.

Joustavuus, nopeus ja luotettavuus ovat määreitä, joilla asiakasyritykset ovat meitä kuvanneet. Näistä arvoista pidämme työssämme kiinni. Joskus yrityksiin tarvitaan lisätyövoimaa kausiluontoista kiirettä taltuttamaan, toisinaan haetaan pitkällä tähtäimellä yritysten tulevaisuuden menestyksen varmistajia. Me pidämme huolen siitä, että haettavaan tehtävään löytyy juuri sopiva ja oikealla asenteella varustettu tekijä.

Ota askel uuteen

Olemme erikoistuneet löytämään töitä sotilastaustan omaaville henkilöille siviilityömarkkinoilta.

Olemme löytäneet uusia mielenkiitoisia työtehtäviä niin varusmiespalveluksen suorittaneille nuorille, siviilialoilla toimiville reserviläisille ja entisille rauhanturvaajille sekä aktiivipalveluksensa päättäneille ammattisotilaille.

Kaipaatko sinä uusia haasteita? Meillä on tällä hetkellä tarjolla useita mielenkiintoisia tehtäviä. Jätä avoin hakemus tai ota yhteyttä rekrytointipäällikköömme Jokkeen:

Jokke_www.png

Jouko Pohjonen

Rekrytointipäällikkö

+358 50 339 0221

jouko.pohjonen@militarywork.fi