Mitä intin jälkeen?

Mitä intin jälkeen?

Otsikon kysymys on ilmassa, kun ”Reserviin, mars!”  -käsky kajahtaa ilmoille kahteen otteeseen kesäkuun aikana. Ensi viikon torstaina, 14.6., kotiutuu joukko II/17 palveluserässä 347 vuorokauden varusmiespalveluksen suorittaneita nuoria. Viikkoa myöhemmin reserviin siirtyy kuluvan vuoden ensimmäisen palveluserän 165 vuorokautta palvelleet varusmiehet. 

Kotiutumiseen liittyvä  riemu, hurma ja haikeus täyttävät mielen hetkeksi. Monilla armeijansa päättävillä nuorilla on odottamassa paluu opiskeluiden tai työn pariin, mutta yhtälailla joukossa on nuoria, joiden tulevaisuus näyttää vielä suurelta kysymysmerkiltä. Kouluun, töihin vai välivuoden pitoon? Armeijan jälkeen vaihtoehtoja on monia. 

"Kotiutumiseen liittyvä  riemu, hurma ja haikeus täyttävät mielen hetkeksi"

Varmaa on se, että työn ja opiskelupaikan hakeminen vaativat oma-aloitteisuutta. Me haluamme olla vähentämässä kitkaa varusmiespalveluksen ja työelämään siirtymisen välillä. Me olemme koko reservin työllistäjiä ja tässä vaiheessa uraa apuna myös kotiutuville varusmiehille. Me Military Workissa olemme erikoistuneet sotilastaustaisten henkilöiden rekrytointiin siviilityömarkkinoille. Sen lisäksi, että osaajajoukkomme kasvaa koko ajan ja kauttamme avautuu viikottain uusia työmahdollisuuksia, jalkaudumme aktiivisesti myös varuskuntiin. 

Uudenmaan prikaatissa, Kaartin jääkärirykmentissä ja Karjalan prikaatissa tavataan!

Pääsemme tapaamaan kotiutuvia varusmiehiä tulevalla viikolla Uudenmaan prikaatissa, Kaartin jääkärirykmentissä ja Karjalan prikaatissa järjestettävillä rekrytointimessuilla. Tapahtumissa kyseisten varuskuntien kotiutuville varusmiehille tarjoutuu mahtava tilaisuus päästä keskustelemaan työmahdollisuuksista intin jälkeen. Toisaalta me pääsemme etuoikeutettuina kuulemaan, mitä kaikkea armeija on näille nuorille antanut ja mitä he odottavat tulevaisuudelta.  

Mitä sinä aiot tehdä intin jälkeen? 

Mitä sinä aioit tehdä intin jälkeen?Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa avoimista työpaikoista, tilaa uutiskirjeemme sivupalkista. Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme, voit ottaa yhteyttä rekrytointipäällikköömme Jokkeen:

JOKKE_WWW_22.jpg

Jouko Pohjonen
Rekrytointipäällikkö
+358 503390221
jouko.pohjonen@militarywork.fi 


Työllistymismahdollisuuksia on monia. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen ja olemme pian yhteydessä sinuun!