Hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

Hyvää kansainvälistä naistenpäivää!

Laki naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta tuli voimaan 1. huhtikuuta 1995. Siitä lähtien naisilla on ollut mahdollisuus hakeutua vapaaehtoiseen asepalvelukseen ja palvella monipuolisissa tehtävissä. Maavoimat tiedotti kuluvalla viikolla, että tänä vuonna naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen haki 1265 naista.

Sotilaskoulutuksen tuomat opit ja kokemukset ovat arvokasta valuuttaa myös siviilityöelämässä. Meitä on ilahduttanut, että verkostomme sotilastaustaisten osaajien määrä kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti. Meillä on ollut ilo päästä tapaamaan ja työllistämään osaavia sotilastaustaisia naisia ensimmäisen toimintavuotemme aikana. Naistenpäivän nimissä haluamme esitellä yhden heistä, reservin luutnantti Roosan.

Roosa.png

Roosa suoritti naisten vapaaehtoisen asepalveluksen Porin prikaatissa Säkylässä sotilaspoliisilinjalla. Hyvin sujuneen palvelusvuoden päätteeksi Roosa jäi kouluttamaan varusmiehiä sopimussotilaana yhden vuoden määräaikaisella sopimuksella. Nykyään Roosa toimii aktiivisena reserviläisenä maakuntakomppaniassa.

Military Workin pariin Roosa päätyi nähtyään ensin mainoksen Upseeriliiton lehdessä. Roosa päätti vastata kutsuun ja lähetti avoimen työhakemuksen. Yhdessä Military Workin rekrytointipäällikkö Joukon kanssa Roosa kartoitti tilannettaan, osaamistaan ja tulevaisuuden suunnitelmiaan. Hyvä alkukartoitus ja avoin dialogi, sekä tietysti sopiva osaaminen oikealla asenteella höystettynä, johti Roosan työllistymiseen Military Workin asiakasyritykseen.

Roosa toimii palveluohjaajana ja vuorovastaavana pesulassa osallistuen myös tuotantoon. Työnkuva on monipuolinen, ja siihen kuuluu opastamista ja ohjaamista sekä pesulan juoksevista asioista huolehtimista.

“Työssä parasta on tekeminen, pääsee tekemään fyysistä työtä ja laittamaan itsensä likoon”.

Koko Military Workin tiimi haluaa toivottaa oikein hyvää naistenpäivää!

Haluatko kuulla lisää toiminnastamme ja hakeutua uusiin haasteisiin? Ota yhteyttä Emmaan tai lähetä avoin hakemus:

emma_www.jpg

Emma Valli

050 472 5140

emma.valli@militarywork.fi

Military Work on ainoa sotilastaustaisiin osaajiin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys Suomessa. Me Military Workissa omaamme parhaan ymmärryksen tunnistaa ja välittää sotilastaustaisia osaajia siviilityötehtäviin.