Panssarijääkäristä varastotyöntekijäksi - Joonaksen tarina

PANSSARIJÄÄKÄRISTÄ VARASTOTYÖNTEKIJÄKSI - JOONAKSEN TARINA

Joonas Peitsara on 26-vuotias skarppi nuorimies, jonka vapaa-ajan puuhiin kuuluu sotilaalle luontaisten ulkoilun ja ampumaharrastuksen lisäksi moottoripyöräily, piirtäminen ja pelaaminen.

Joonas astui palvelukseen Karjalan prikaatin Panssarijääkärikomppaniaan vuoden 2012 toisessa saapumiserässä. Varusmieskoulutukseen kuuluva peruskoulutuskausi sujui kunnialla 3. PsJK:ssa ja sen jälkeiset erikois- ja joukkokoulutuskaudet 2. PsJK:ssa. Monipuolisen koulutuksen tuloksena Joonas on APILASta eli raskasta sinkoa käyttävä panssarijääkäri.

“Inttiä voin rehellisesti sanoa yhdeksi parhaimmaksi kokemukseksi elämäni aikana.”

Hyviin tyyppeihin tutustuminen, heidän kanssaan harjoittelu ja uusien tärkeiden taitojen oppiminen oli nuorelle miehelle mielekästä. Nämä tekijät yhdessä loivat muistoja, jotka eivät hälvene mielestä. Vanhoihin muistoihin ja niiden maailmaan Joonas on päässyt palaamaan kuluneen vuoden aikana kertausharjoituksissa.

Varusmiespalvelusta suorittaessa heräsi mielenkiinto jatko-opintoihin hakeutumiseen. Suunnittelu ja konkreettinen tekeminen on aina ollut Joonaksen mieleen, joten oli luonteva valinta hakeutua Lahden ammattikorkeakoulun muotoiluinstituuttiin opiskelemaan ajoneuvomuotoilua. Valmistuttuaan koulusta oli kuitenkin aika siirtyä työelämään.

Military Workin pariin Joonas löysi sattuman kautta etsiessään uusia työhaasteita. Joonas kuvailee ensituntumaa Military Workin kanssa asialliseksi, mikä rohkaisi häntä jatkamaan prosessia eteenpäin. Pian Joonas olikin jo rekrytoitu.

“Koko ajan on jotain tekemistä ja näin työtehtävissä ei ole tylsää hetkeä.”

Joonas työskentelee asiakkaallamme monipuolisissa logistiikka-alan tehtävissä. Päivärutiineihin kuuluu mm. tuotteiden lähettämistä ja vastaanottamista sekä muita varaston hallintaan liittyviä tehtäviä.

Joonas kuvailee vahvuuksikseen rehtiyden, rehellisyyden ja jatkuvan valmiuden; ne ovat ominaisuuksia,  jotka ovat vastuunkantoa ja oma-aloitteisuutta vaativissa logistiikkatehtävissä hyveitä. Vaihtuvat tehtävät ja kova tempo ovatkin muuttuviin tilanteisiin tottuneen kylmäpäisen nuoren miehen mieleen.

Oletko sinä seuraava Military Workin rekrytoima sotilastaustainen henkilö? Ota yhteyttä rekrytointipäällikköömme Jokkeen:

JOKKE_WWW_22.jpg

Jouko Pohjonen

Rekrytointipäällikkö

+358 50 339 0221

jouko.pohjonen@militarywork.fi