HENKILÖSTÖPALVELUT

Military Work on sotilastaustaisiin osaajiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja, jotka vahvistavat asiakkaidemme kilpailuetua. Autamme asiakkaitamme löytämään luotettavaa, osaavaa ja oikealla asenteella varustettuja henkilöitä. Palveluitamme ovat mm. rekrytointipalvelut, henkilöstövuokraus ja vuokrajohtajapalvelut.

KAIPAAKO TIIMISI VAHVISTUSTA?

Me tarjoamme työnantajille uuden ja uniikin väylän löytää osaamista.

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon +358 400 237 774 toki myös rekry@militarywork.fi tavoittaa meidät.

 
 
Toivotko yhteydenottoa

Henkilötietojasi käsitellään Military Workin tietosuojaselosteessa kuvattujen tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 

 
 
users-search@3x.png

REKRYTOINTI- ja suorahakuPALVELUT

Rekrytointipalveluissamme hoidamme kokonaisvaltaisesti asiakkaamme puolesta koko rekrytointi- tai suorahakuprosessin tai sovittuja osakokonaisuuksia. Kohderyhmäämme kuuluvat asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason sotilastaustaisten osaajien löytäminen asiakkaillemme. Modernien hakumenetelmien ja kanavien lisäksi, meillä on käytössämme uniikki sotilastaustaisten osaajien verkosto.


Avainsanat: rekrytointi, suorahaku, asiantuntijat, päälliköt, johtajat, työnantajakuva, luottamuksellisuus

 

 

HENKILÖSTÖVUOKraus

Henkilöstövuokrauksen tarve tulee yleensä yllättäen ja kriittiseen tehtävään tarvitaan nopeasti oikeaa osaajaa saattamaan tehtävää eteenpäin. Military Workin sotilastaustaiset osaajat ovat tyypillisesti tottuneita nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ovat luontaisesti tavoite- ja tehtäväorientoituneita. Autamme sekä kokoaikaisessa, että osa-aikaisessa henkilöstövuokrauksessa.

Avainsanat: henkilöstövuokraus, nopeus, helppous, luottamuksellisuus, työnantajakuva

 
clock-money@3x.png
 

 
 
employee-switch@3x.png

VUOKRAJOHTAJAt

Vuokrajohtajuus on tehokas vaihtoehto poikkeustilanteissa tai tilanteissa missä tarvitaan uudenlaista osaamista oganisaatioon nopeasti ja kustannustehokkaasti. Sotilastaustaiset osaajat ovat tyypillisesti koulutettuja johtajamaan ja olemaan johdettavina sekä kantamaan vastuuta itsensä lisäksi myös muista. Uskomme, että meidän sotilastaustaiset vuokrajohtajat tuovat osaamisellaan merkittävää lisäarvoa yrityksille ja organisaatioille. Lisäksi useilla meidän sotilastaustaisilla osaajilla on mittavaa kokemusta myös kansainvälisistä tehtävistä.

Avainsanat: vuokrajohtajat, nopeus, helppous, luottamuksellisuus, poikkeustilanteet

 

 

KAIPAAKO TIIMISI VAHVISTUSTA?

Voit luonnollisesti ottaa meihin heti yhteyttä täältä 
tai
varaa itsellesi parhaiten sopiva ajankohta puhelinkeskustelulle, niin jutellaan lisää!