Military Work on sotilastaustaisiin osaajiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys

Etsimme sinua, joka olet aktiivipalveluksensa päättänyt upseeri, opistoupseeri, erikoisupseeri tai aliupseeri. Mikäli olet varusmiespalveluksesi päättänyt tai kansainvälisestä sotilaallisesta kriisinhallintaoperaatioista palannut sotilas, kuulut myös meidän kohderyhmäämme.

 

Minkätyyppisiä työtehtäviä Military Workin kautta on tarjolla?

Sotilastaustan omaavan henkilön osaamista voidaan laajasti hyödyntää siviilityömarkkinoilla. Ohessa muutamia esimerkkejä siitä, minkälaisiin tehtävänimikkeisiin osaajat ovat Military Work -konsernin kautta työllistyneet:

 • Tuotekehitysasiantuntija
 • Liiketoimintajohtaja
 • Toimialajohtaja
 • Myyntipäällikkö
 • Asiakaspalveluasiantuntija
 • Myyjä
 • Kouluttaja
 • Logistiikka-asiantuntija
 • IT-asiantuntija
 • Varastomies
 • Turvallisuusjohtaja
 • Järjestyksenvalvoja
 • Tiiminvetäjä
 • Teknikko
 • Järjestelmäasiantuntija

 

Minkätyyppisissä asiakkaissa työtehtäviä on tarjolla?

Teemme työtä yritysten ja ihmisten parissa, joilla on selkeä päämäärä: saada tehtävät suoritettua onnistuneesti. Monet meidän asiakastoimeksiannoistamme  eivät ole julkisia. Military Work -konsernin palveluita ovat käyttäneet mm. seuraavat asiakkaat:

skansalogo.png
eltel_news_logo.png
1280px-Atlas_Copco_logo.svg.png
AVARN_Security_Vertical_Positive_RGB_PNG.png

 

LIITY JOUKKOOMME

Olemme erikoistuneet löytämään töitä sotilastaustan omaaville henkilöille siviilityömarkkinoilta. Meillä työskentelet toiveittesi mukaisesti joko pidemmän tai lyhyemmän ajan. Otamme huomioon sinun henkilökohtaisen osaamisesi ja tarpeesi. Siviilityömarkkinoilla arvostetaan niitä ominaisuuksia, joita sotilaskoulutus ja hankittu kokemus ovat sinulle tuoneet.

Työllistymismahdollisuuksia on monia. Jätä meille avoin hakemus ja olemme pian yhteydessä sinuun:

 

TYÖNANTAJALUPAUKSEMME

Alta löydät meidän kolmen kohdan työnantajalupauksemme, missä vastaamme siihen, ketä etsimme ja mitä tarjoamme vaihdossa.


1. ASENNETTA TYÖELÄMÄÄN

1. ASENNE

VAIHDOSSA TARJOAMME

HAEMME OSAAJIA KUTEN:

Osaajia, joilla on selkeä päämäärä saada tehtävät suoritettua onnistuneesti - ja hyvällä asenteella

Etsimme päättäväisiä henkilöitä, jotka pitävät lupauksensa ja ovat vastuullisia sekä luotettavia. Osaajillamme on vahva halu tehdä aina parhaansa ja jopa ylittää asiakkaamme odotukset.

Ammatillista kehitystä ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden edistää maanpuolustusta

Alan mielenkiintoisimpia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan itseäsi sekä käyttämään osaamistasi uudenlaisessa ympäristössä. Uskomme, että meidän sotilastaustaiset työntekijämme tuovat osaamisellaan merkittävää lisäarvoa yrityksille ja organisaatioille sekä samalla vahvistavat luottamusta maanpuolustukseen.


soldier@2x.png

2. SOTILASTAUSTA

HAEMME OSAAJIA KUTEN:

VAIHDOSSA TARJOAMME

Rohkeita sotilastaustaisia osaajia, jotka haluavat tuoda osaamisensa siviilityönantajille

Etsimme rohkeita sotilastaustaisia osaajia, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan oppimiansa tietoja, taitoja ja asennetta siviilityönantajille sekä samalla kehittämään omaa osaamistaan seuraavalle tasolle.

Alan parhaan ymmärryksen ja osaamisen tunnistaa ja tulkita sotilastaustaisia osaajia

Tunnistamme sotilastaustaisille henkilöille parhaiten sopivia työtehtäviä. Tulkitsemme aikaisempaa osaamistasi ja yhdistämme sitä haastaviin ja mielenkiintoisiin siiviilityötehtäviin. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi täysin uudella tavalla. Lupaamme jatkuvasti kehittää uusia tapoja olla edelläkävijänä sotilastaustaisten henkilöiden osaamisen kehittämisessä siviilityömarkkinoille.


link-building@2x.png

3.YHTEISÖ

HAEMME OSAAJIA KUTEN:

VAIHDOSSA TARJOAMME

Osaajia, joilla on sisäänrakennettu ajattelu: ”kaveria ei jätetä”, eli vahva yhdessä tekemisen tahto

Arvostamme osaajia, joilla on vahva halu tehdä töitä yhdessä ja vahva yhteenkuuluvuuden tunne.

Yhdessä tekemistä ja ihmisten arvostusta

Military Workissa sinusta huolehditaan. Tullessasi mukaan joukkoomme, kartoitamme yhdessä osaamisesi, motivaatiosi ja tarpeesi kehittyä. Näitä tuemme merkityksellisillä työtehtävillä sekä ihmistä arvostavalla ja heistä välittävällä otteella.